Békéscsaba Labdarúgó Akadémia: Őrült meccsek Nyíregyházán

2017. október 16. 12:52 | behir

Ötven százalékos mérleget hozott össze a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia a hétvégén. Az U17-es együttes a hajrában fordított Nyíregyházán, az U16-os gárda viszont két egységet elbukott a meccs végén a nyírségiekkel szemben. Az U19-es fiúknak a Sopron ellen nem sikerült a pontszerzés, szintén egy hajrábeli találat miatt.

 

U17: Csoda Nyíregyházán

 

Nyíregyháza Spartacus - Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-2 (0-0)

Gólszerzők: Boda (53.) ill. Szólik (92.), Styecz (94. – 11-esből)

Marik László edzői értékelése: Az U17-es csapatunk a 91. percben még vesztésre állt, ennek ellenére győzni tudott. Az első 10 percben óriási fölényben játszottunk, de nem tudtunk gólt szerezni, utána kiegyenlített lett a mérkőzés. A 2. félidőt is jól kezdtük, mégis a Nyíregyháza szerzett vezetést, sőt, ezután Szólik kapus tartott minket meccsben, mivel kivédett egy ziccert. A mérkőzés utolsó 10 percében ismét nagy fölénybe kerültünk és a végén megtörtént a csoda. Előbb a kapusunk egyenlített egy szöglet után a 92. percben, majd a 94. percben Styecz lőtte be a Bukor buktatásáért megítélt büntetőt.

 

U16: Őrült meccsen egy pontnak „örülhettek” a csabai fiúk

 

Nyíregyháza Spartacus -Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 4-4 (3-3)

Gólszerzők: Barta (7., 42.), Mészáros (18.), Tagai (82.) ill. Lázár (23., 73.), Makó (24. - öngól), Steigerwald (32.)

Láza János edzői értékelése: Rosszul kezdődött számunkra az első félidő, hiszen egyéni hibákból két gólos hátrányba kerültünk. Tíz perc alatt sikerült fordítani, de a félidő végén egyenlített a Nyíregyháza. A második félidő már visszafogottabb játékot hozott, ahol 4-3-nál, a két meccslabda nem volt elég, hogy elhozzuk a három pontot! Győzelmet szalasztottunk el, de az eredmény igazságos, hiszen mindkét csapat sokat tett a győzelemért!

 

U19: Nem sikerült a pontszerzés

 

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia U19 - Sopron U19 0-1 (0-0)

Gólszerző: Kocsis (81.)

Jó: Belanka, Czvalinga

Molnár Levente edzői értékelése: Két egyforma képességű csapatot láttunk a pályán, de a 2. félidőben a győzelmet jobban akaró Sopron egy félpályáról felívelt szabadrúgás utáni figyelmetlenséget kihasználva megszerezte a győzelmet jelentő gólt! A hazai játékosok saját szintjükhöz képest gyengébb teljesítmény nyújtottak, ami kevés lehetőséget hordozott magában a győzelem megszerzéséhez!

További programok »

FEL