Békéscsaba Labdarúgó Akadémia: Háromból kettő a DVTK ellen

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia három korosztályos együttese a DVTK-t kapta ellenfélként erre a hétvégére. Csak az U19-esek szenvedtek vereséget, a két fiatalabb korosztály győzelmet aratott a Diósgyőr ellen a hétvégén.

 

U16: Három pont Diósgyőrből

 

DVTK – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1:2 (0:1)

G: Bánfi, Pap

 

Láza János edzői értékelése: Nem baráti találkozót szerveztek nekünk Diósgyőrben! A kemény belépőkkel tarkított mérkőzésen mi is felvettük a kesztyűt, melyet a begyűjtött öt sárgánk is jelez. Az első félidő végén Závoda passzát váltotta Bánfi gólra. A második játékrészt jól kezdték a hazaiak, hamar egyenlítettek, de a félidő közepén ismét előnyhöz jutottunk. A DVTK nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de Oláh Ambrus vezetésével jól állt lábán a védelem!

 

U17: Négy gól és fontos siker idegenben

 

DVTK – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia U17  2:4 (0:0)
Gólszerzők: Váradi, Körömi, Bukor, Varga.
Jók: Körömi, Uram, Styecz, Váradi, Kmetykó.

Marik László edzői értékelése: Nagyon fegyelmezetten és a 20. perctől jól is játszottunk. Magabiztosan vezettünk már 3:0-ra is, de innentől kezdve viharos erejű szembe szél keletkezett, ami szerencsére nem tudott teljesen elsöpörni minket.

 

U19: Taktikai csata egy gólos vendég sikert hozott

 

U19 Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – DVTK 0-1 (0:0)

Gólszerző: Varga

Molnár Levente edzői nyilatkozata: Az első félidő egy kicsit jobban sikerült, ott voltak lehetőségeink, sajnos nem az első eset, hogy nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket. A második félidőben szenvedtünk, kicsit szétestünk, de hozzá kell tenni, hogy az ellenfél nem nagyon hagyott minket kibontakozni. Eddig a DVTK volt a legerősebb ellenfél, akivel találkoztunk. A gól miatt egy kicsit mérges vagyok, nálunk volt a labda, abból kontráztak meg, ilyen gólt nem szabad kapni a félidő utolsó percében.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetik meg.

Megosztás:

Címke: , , , , ,