Behir.hu – VB tipp-párbaj (8.): Argentin-horvát rangadó a főszerepben

Folytatódik az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, melynek először ad otthont Oroszország. A vb-láz elérte a behir.hu szerkesztőségét is. Két kolléga nem bírt magával és úgy döntött, hogy tipp-párbajt indít a bajnokság mind a 64 mérkőzésére. A két lelkes munkatárs Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője. A tippjeiket napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: az eredmény eltalálása 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

 

A torna 7. napján mindkét tippelő eltalálta az eredményt így pontjaik száma igen, az állás nem változott: Kovács Dávid – Diós Zsolt 15:14

 

Nézzük a nyolcadik nap mérkőzéseit:

Dánia – Ausztrália

Kovács Dávid: A dánok Peru ellen sem voltak meggyőzőek, egy kis szerencsével gyűjtötték be a győzelmet. Az ausztrálok a rutinos Tim Cahill vezetésével legalább egy pontra jók lehetnek. Tipp: 1:1.

Diós Zsolt: A dánok győzelemmel a zsebükben nyugodtan lépnek pályára és szórakoztató játékkal gyűjtik be a következő három pontot, a szimpatikus Kenguruk pedig lassan elkezdhetnek csomagolni. Tipp: 2:1.

 

Franciaország – Peru

Kovács Dávid: Peru marad a szimpatikus vesztes szerepében, de ha a franciák ellen is felvállalják a támadójátékot és akkor jó meccs lehet belőle. Tipp: 2:1.

Diós Zsolt: A franciák bebiztosítják továbbjutásukat, a peruiakat pedig sajnálja az ember, hiszen ahonnan ők jönnek, nem olyan egyszerű megmagyarázni a kudarcot, mint Magyarországon. Tipp: 2:1.

 

 

Argentína – Horvátország

Kovács Dávid: Nagy várakozás előzi meg a két csapat rangadóját, remélhetőleg a csapatok is így állnak majd a találkozóhoz. Messinek ma már nem fér bele egy kihagyott tizenegyes, mert az argentinoknak javítaniuk kéne. Ugyanakkor a horvátok sem hagyják majd magukat és döntetlenre mentik a párharcot. Tipp: 1:1.

Diós Zsolt: Az első igazán nagy meccs lesz ez, hiszen ha az argentinok kikapnak, akkor nagy bajba kerülhetnek. De Messi megrázza a szakállát és kiizzadják a győzelmet rokonszenves déli szomszédjaink ellen. Tipp: 3:2.

Megosztás:

Címke: , ,