Balog Judit Szombathelyen folytatja a pályafutását

2020. május 28. 11:35 | Hidvégi Dávid

A Békéscsabai Előre NKSE első számú kapusának a szezon végén lejárt a szerződése, így szabadon távozhatott, amelyet még korábban jelentette be az elnökség. Az új csapata a napokban ismertette Balog Judit leigazolását, ahol Katarina Tomaseviccsel kell majd megküzdnie a kezdőbe kerülésért.

A következő szezont nagy átalakításokkal kezdi meg a Békéscsabai Előre NKSE, amelynek részeként nyolc kulcsjátékos is elhagyta a lila-fehéreket. Balog Judit marad az NB I-ben, hiszen az Előre riválisánál, a Szombathelyi KKA csapatánál folytatja pályafutását, amellyel egy évre szóló szerződést kötött – írja a klub honlapja. A 24 esztendős, 177 centis kapus a félbeszakadt idényben 18 bajnoki- és 1 kupamérkőzésen lépett pályára. Az ukrán válogatott hálóőr korábban megfordult Kisvárdán, Vácon, Veszprémben, a Bajnokok Ligája-győztes Győrnél és Ungváron is. Utóbbival kétszeres ukrán bajnoknak mondhatja magát.

– Nagyon örülök, hogy a vasi megyeszékhelyen folytathatom a karrierem, és tagja lehetek a Szombathelyi KKA ambiciózus, harcos csapatának. Annak pedig kiváltképp, hogy egy olyan rutinos klasszis kapus mellett kapok lehetőséget, akitől csak tanulni lehet, így fejlesztve tovább a képességeimet. Sok jót hallottam már mind a csapatról, mind a klubról, így örömmel várom a felkészülést és a szezonkezdetet, ahol bízom benne, hogy nagy győzelmeket fogunk aratni és sikeres, stabil tagja leszünk az első osztálynak – nyilatkozta.

A távozó csabai játékosok közül Mézes Laura, Dombi Katalin és Kopecz Barbara sorsa még nem dőlt el.

További programok »

Sport

FEL