Balesetek Orosházán, Vésztőn, Dobozon, Sarkadon és Gyulán

2020. február 22. 09:11 | behir.hu

Békés megyében, 2020. február 21-én hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Tél utcai körforgalomban, 5 óra körül megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi, aki súlyosan megsérült.

Vésztő külterületén, 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. Az autó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopteren vitték kórházba.

Doboz külterületén, 11 óra 30 perc körül egy személyautó hátulról nekiütközött egy másiknak. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek.

 

Fotó: police.hu

 

Nem sokkal később, Sarkadon, az Ady Endre utcában egy személygépkocsi letért az útról és egy közkútnak ütközött. A jármű utasa és vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyebben megsérült.

Szintén Sarkadon, a Szalontai úton, 18 óra 15 perc körül összeütközött hét személygépkocsi. A balesetben az egyik autós nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Néhány perccel később, Gyulán, a Nürnbergi utca és a Mogyoróssy utca kereszteződésében egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit. A mentők a biciklist súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál

További programok »

FEL