Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéssámsonon, Csabán és Békésszentandráson

2021. december 22. 10:34 | behir

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéssámsonon, Békéscsabán és Békésszentandráson, ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán.

Békés megyében 2021. december 21-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéssámsonon, a Bartók Béla utca és az Attila utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Néhány perccel később Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Temető sor kereszteződésében összeütközött három autó. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett. Békésszentandráson, Fő út és Deák Ferenc utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy gyalogos nőnek és elütötte. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

A békéscsabai baleset (fotó: police.hu)

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 21-én 15 óra 30 perc körül Orosházán, az Arany János utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrjárőrök a 47 éves orosházi férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL