Baleset Muronyban, ittas vezetés Nagybánhegyesen

2021. december 23. 10:56 | behir

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Muronyban, ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Nagybánhegyesen.

Békés megyében 2021. december 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Muronyban, az Áchim András utcában 11 óra 15 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi elesett és súlyosan megsérült. Murony külterületén 16 óra körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy kerékpáros. A biciklis nő könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 22-én 16 óra körül Nagybánhegyesen, a Dózsa utca és Petőfi utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a jogosítványát. 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
2022. május 16. 16:54
FEL