Balesetek Békéscsabán, lopás Kétegyházán

2020. február 1. 09:24 | behir

Békés megyében, 2020. január 31-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szőlő utca és a Degré utca kereszteződésében, 14 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén, 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi a vizes úton megcsúszott és lesodródott az útról. Az autót vezető férfi súlyosan megsérült.

 

Fotó: police.hu

 

Kétegyházán, 2020. január 31-én 11 óra körül egy férfi betört egy lakóházba. Benyomta az egyik ablakot, azon át bemászott az épületbe, és többek között egy erősítőt akart ellopni. Tetten érték, ezért elmenekült, de a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Békéscsabán is meggyújtották az első adventi gyertyát

Szarvas Péter, a megyeszékhely polgármestere meggyújtotta a városi adventi koszorú első gyertyáját. A Szent István tér felé sétálók vasárnap délután már megcsodálhatták a koszorút, valamint az ünnep fényekben úszó karácsonyfát és a főteret is.
2020. november 29. 18:48
FEL