Baleset miatt forgalomkorlátozás van az M44-esen

2023. november 30. 14:09 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozás van érvényben Békés vármegyében, az M44-es számú autóút Budapest felé vezető oldalán - tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

Közlekedési baleset történt csütörtökön 11 óra 50 perc körül az M44-es számú autóút bal pályatestjén, a Békéscsabáról Budapest felé vezető oldalon, a kondorosi lehajtó közelében. Deményné Tűri Zsanett rendőr hadnagy, sajtóreferens tájékoztatása szerint egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze, a baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A helyszínről a mentők három sérültet szállítottak kórházba.

Az érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben. A rendőrség körülbelül 13 óráig a 44-es főútra terelte a Budapest felé tartó forgalmat. Ezt követően az M44-es bal pályatestjének egy sávját szabaddá tették a közlekedők számára, így újra megindult a forgalom a gyorsforgalm iúton a főváros felé. Azonban továbbra is forglamokorlátozásra kell számítani az M44-es számú autóút  a Békéscsabáról Budapest felé vezető oldalán.

További programok »

FEL