Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Békésen

2019. augusztus 4. 07:43 | behir

Békés megyében, 2019. augusztus 3-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Tinódi utca és a Kazinczy utca kereszteződésében, 21 óra 45 perc körül egy személyautó nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nővel. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2019. augusztus 3-án 11 óra 15 perc körül ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit Békésen, a Rákóczi utcában. A jármű vezetőjénél a helyszíni légalkoholmérés pozitív értéket jelzett. Ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök a tarhosi férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 
 

 

További programok »

Itthon

A fiatalok 70 százalékának nehezen megy az elköltözés a szülői házból

Elköltözni a családtól nagy lépés mindenkinek. Az SOS Gyermekfalvak felmérésében arra volt kíváncsi, hogy a fiatalok milyen segítséget kapnak családjuktól az önálló életkezdéshez. Az anonim, online kérdőívet közel hatszáz olyan felnőtt töltötte ki, aki az elmúlt 10 évben költözött el a családjától.
14:18
FEL