Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek a rendőrök

2020. február 11. 09:35 | behir

Békés megyében, 2020. február 10-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Orosházi út melletti kerékpárúton, 14 óra 45 perc körül nekihajtott egy elektromos szekrénynek és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi.

Szintén Békéscsabán, az Orosházi út és a Povázsai Máté utca kereszteződésében, 17 óra 15 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Fotó: police.hu

 

Fél órával később Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. február 10-én 18 óra 45 perc körül Orosházán, a Gádorosi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A nagyszénási férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL