Vétlen gyermek sérült meg Szarvason egy felnőtt figyelmetlensége miatt

2022. február 14. 15:55 | behir.hu

Az egyik szarvasi kereszteződésben nem adott elsőbbséget egy autós egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A balesetben az anya könnyebben, míg gyermeke, aki a kerékpár pótülésén utazott, súlyosan megsérült.

Közúti közlekedési baleset történt Szarvason, a Katona József utca és a Tessedik utca kereszteződésében még 2021. szeptember 16-án 15 óra 30 perc körül. Egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyebben, míg gyermeke, aki a kerékpárra szerelt pótülésen utazott, súlyosan megsérült.

A Szarvasi Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás a 37 éves szarvasi autós ellen. Kihallgatásán a férfi elismerte a felelősségét. Elmondta, hogy a baleset azért történhetett meg, mert figyelmetlensége miatt nem adta meg az elsőbbséget a kerékpárosnak.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL