Békéscsabán baleset, Mezőberényben ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. november 2. 09:42 | behir

Békéscsabán baleset miatt, Mezőberényben ittas járművezetés, Sarkadon és Bucsán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Békéscsabán, a Tinódi utcában 2020. november 1-jén 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. november 1-jén 9 óra 30 perc körül Mezőberényben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök az 51 éves férfit előállították, majd miután a Békési Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Sarkadon, 2020. november 1-jén elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság kábítószer birtoklás miatt elfogatóparancsot adott ki. A 25 éves sarkadi férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vettek 2020. november 1-jén egy karcagi férfit, akit Bucsán igazoltattak. Az ellenőrzéskor a rendőrjárőrök megállapították, hogy a 28 éves férfinak körözését rendelte el zaklatás miatt a Karcagi Járásbíróság.

Itthon

Letartóztatta a bíróság a fizetés nélkül távozó vendéget - videóval

Mentősnek adta ki magát, úgy utazgatott az országban egy férfi. Vendégházakban szállt meg, majd fizetés nélkül távozott. A gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket. A gyulai rendőrök Pest megyében elfogták és Békéscsabán, a Békés megyei rendőrség fogdájában adtak neki szállást.
08:15
FEL