Balesetek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2020. március 9. 10:38 | behir

Szabadkígyóson és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Vésztőn és Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2020. március 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szabadkígyós külterületén, 14 óra 15 perc körül árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben a járművet vezető férfi könnyebben megsérült.

 

 

Másfél órával később, Békéscsabán, a Szarvasi út és a Vasvári utca kereszteződésében egy autós nem biztosított elsőbbséget és összeütközött egy kerékpárral közlekedő nővel. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. március 8-án. Először 1 óra körül, Vésztőn, a Széles utcában ellenőriztek egy vésztői személygépkocsi-vezetőt. Ezután 1 óra 45 perc körül, Békéscsabán, a Baross utcában állítottak meg egy füzesgyarmati autóst. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amit a további légalkoholmérések is igazoltak. A rendőrjárőrök a füzesgyarmati férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentés tette ellene. A vésztői férfivel szemben is büntetőeljárás indult, emellett szabálysértési eljárás is, mert nincs jogosítványa.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Surman László missziós igazgatóval a cigánymisszióról beszélgettünk

Az egyházak erősödő szerepét emelte ki a szociális ágazatban Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár. Békés megyében a Magyar Pünkösdi Egyház is ellát szociális feladatokat. A 7.Tv Aktuális című műsorában Surman László missziós igazgatóval Tóth Bianka műsorvezető beszélgetett.
2020. augusztus 8. 16:12
FEL