Bagi Iván és Nacsa Olivér támogatja a Szigligeti óvoda uszodájának felújítását

2015. december 11. 07:54 | Mikóczy Erika

A kulturális rendezvény sorozat, amit a szervezők azért hívtak életre, hogy a Szigligeti utcai óvoda medencéjét felújítsák, december 9-én a következő állomásához érkezett. Ezúttal Bagi Iván és Nacsa Olivér ontotta a poénokat a helyszínen az óvoda uszodájának felújításáért.

Mint mondták: humorral sok mindent el lehet érni, köveket lehet megmozgatni, embereket, más nézőpontú oldalakat lehet egyesíteni vagy éppen egy országosan is egyedülálló ovis uszodát lehet felújítani. 

A rendezvényen az intézmény részéről Beghdadi Éva köszöntötte a megjelenteket, majd Fülöp Csaba önkormányzati képviselő köszönte meg, hogy az ismert duó a kezdeményezés mellé állt. Ezzel ők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az ovisok minél hamarabb visszakapják az uszodát.

– A szigetelés penészedik, a tartópillérek állapotáról pedig akkor kapunk majd pontos képet, ha a szigetelést elkezdjük lebontani. Szellőztetési gondok miatt a szigetelés elkezdett penészedni és ez átterjedt a belső burkolatra is. Mállik a vakolat, nem lehet rendeltetésszerűen használni az uszodát, de azon vagyunk, hogy az önkormányzat és a támogatók segítségével ez a helyzet változzon – mondta Fülöp Csaba.

Mindenkinek az a célja, hogy a gyerekek már kis korban megtanuljanak úszni és aztán űzzék is ezt a sportot. Az óvoda dolgozói, a szülők, a színészek, zenészek, humoristák mellett a képviselők is pártállástól függetlenül támogatják ezt a kezdeményezést.

FEL