„Az utazók álmok” – 48 képet állítottak ki a Körösök Völgye Látogatóközpontban

2020. október 17. 08:28 | Hidvégi Dávid

„Az utazók álmok” címmel 48 festményhatású fényképet állított ki a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület a békéscsabai Körösök Völgye Látogatóközpontban.

A képek a Bábgyalogló Művészfalu gyermekeit és családjait ábrázolja, amelyeket Dudás Patrícia fotográfus készített. A képek letakarva várták az érdeklődőket, majd a szervezők a zongora-előadás alatt felfedték azokat.

– A kiálltás témája az, hogy a gyermekek mik szeretnének lenni, hogyha nagyok lesznek. Így fotóztuk le őket, olyan ruhákban és kellékekkel, amelyek a kívánt szakmájukat ábrázolják – fogalmazott Seres Barbara, a Bábgyalogló Művészfalu vezetője.

A kiállítást Komáromi Anett, a Békéscsabai Jókai Színház színművésze nyitotta meg, műsorral Csurulyáné Vidovenyecz Edina, a Jókai színház színművésze és Csurulya Bolda Panna kedveskedett.

– A művészfalu keresett meg, hogy a gyerekeikről fotósorozatot készítsek. A munka nyáron zajlott. A gyermekek pozitívan vették ezt az egészet, hiszen lelkesen készültek és hozták magukkal a kellékeket. Még ötleteltünk is együtt – mondta a behir.hu kérdésére Dudás Patrícia.

 

Galéria

További programok »

FEL