Az NB I gólkirálya az NB II-es Vasasban folytatja

2020. július 21. 07:24 | behir

A Vasas FC másodosztályú labdarúgócsapata leigazolta Radó Andrást, aki zalaegerszegi színekben gólkirály volt az élvonal előző idényében. Ezzel tovább erősödött a Békéscsaba 1912 Előre egyik nagy riválisa.

Az angyalföldi klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 26 éves támadó szerződése lejárt a ZTE-nél, és számos külföldi, illetve hazai élvonalbeli ajánlattal szemben választotta az NB II-es Vasast, ahol négyéves szerződést írt alá. Radó eddig a Haladás, a Ferencváros, a Puskás Akadémia és a ZTE színeiben összesen 204 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 55 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott.

– Komoly fegyverténynek tartom, hogy ismét az élvonal aktuális gólkirályával sikerült erősítenünk. Radó Andrástól azt várom, hogy az előző szezonban tapasztalt kiemelkedő teljesítményéhez hasonlóan fontos gólokkal, hasznos gólpasszokkal, agilis, látványos és eredményes támadójátékkal segíti majd csapatunkat a bajnoki címhez, és azt követően az élvonalban is meghatározó játékosunk lesz – nyilatkozta Nagy Miklós, a Vasas FC sportigazgatója. 

Radó András úgy vélekedett, hogy a klubon és a csapaton is egyértelműen látszik az a koncepció, amelyet felvázolt számára a sportigazgató, és amely télen elkezdődött Angyalföldön.

– Engem is ez fogott meg, ez volt a döntésem fő oka. Volt külföldi lehetőségem, de ez a hosszú távú gondolkodásmód és a hozzátartozó tervek, amelyek a Vasasnál tetten érhetőek, egyértelművé tették a válaszomat – tette hozzá.

 

Forrás: MTI

 

További programok »

Sport

Kézilabda: Algyőn zárják a 2021-es év bajnoki küzdelmeit a csabaiak

A 4. helyezett Algyő otthonában zárja a 2021-es év bajnoki küzdelmeit a női kézilabda NB I/B-ben szereplő Békéscsabai Előre NKSE. A csabai lányok célja, hogy megerősítsék listavezető pozíciójukat és hibátlan mérleggel várják a pontvadászat januári folytatását.
2021. december 3. 18:56
FEL