Az ezüstérmes csabai röplabdázókat köszöntötték a városháza dísztermében

2022. május 11. 19:46 | Papp Ádám Sándor

Immár hagyomány, hogy a békéscsabai önkormányzat a sikeres idényt követően köszönti a női röplabda Extraligában szereplő Swietelsky-Békéscsaba röplabdázóit, stábtagjait és a klub vezetését.

Tapsvihar fogadta szerdán koraeste a Swietelsky-Békéscsaba magyar bajnoki ezüstérmes csapatát a békéscsabai városháza dísztermében. A klub szurkolói megtöltötték a termet, ahol a város vezetése egyesével egy szál virággal és emlékplakettel köszönte meg a csapat 2021/22-es idényben elért eredményeit. Szarvas Péter polgármester kiemelte, hogy a csabai röplabdázók ezúttal is számos emlékezetes labdamenettel, hihetetlen fordításokkal és két éremmel örvendeztették meg a szurkolókat.

– A BRSE idei szezonbeli teljesítményére nagyon büszkének kell lennünk, hiszen a csapat bronzéremmel zárta a Magyar Kupa küzdelmeit és egy fantasztikus, öt mérkőzéses bajnoki döntő után ezüstéremmel zárta az Extraligát. Nagyon sokan vágynak hasonló sikerekre. Örülhetünk, hogy a lányok elérték ezt. A klub sikereinek köszönhetően az egész ország tudja, hogy Békéscsabán van egy nagyszerű röplabda csapat. Köszönjük a BRSE teljes menedzsmentjének és a csapatnak, hogy ilyen sikereket értek el – fogalmazott a városvezető.

Varga Róbert, a BRSE technikai igazgatója úgy fogalmazott: büszkék arra, hogy ismét eredményes idényt tudhatnak maguk mögött. Ugyan nem lett meg a hőn áhított aranyérem, mégsem szomorkodhatnak, hiszen az elmúlt 10 évben - a covid miatt eltörölt szezont leszámítva - mindig éremmel zárt a csapat.

Az eseményt követően a csapat szimpatizánsai, szurkolói és támogatói közös képet készíthettek kedvenceikkel és begyűjthették az aláírásukat is.

Galéria

További programok »

FEL