Az elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset Békéscsabán és Szarvason

2021. április 21. 09:37 | behir

Békés megyében 2021. április 20-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Bercsényi utca és a Tompa utca kereszteződésében 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két másik autóval. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

 

A szarvasi baleset (fotó: police.hu)

 

Szintén az elsőbbségi szabályok megszegése miatt 17 óra 45 perc körül Szarvason, a Bethlen Gábor utca és a Jókai Mór utca kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi, ennek a balesetnek egy könnyű sérültje van.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2021. április 20-án őrizetbe vett egy kétegyházi férfit, aki ellen orgazdaság miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Mlinár Pali 70!

Nagyon suta lenne ez a cikk, ha a "Mlinár Pál néptánc oktató 70 esztendős!" címet kapná. Ugyanis a művészek, a sportolók keresztnevét legtöbbször becézett formában használjuk. Ezáltal közelebb állnak hozzánk, kvázi családtagként örülünk a sikereiknek. A kerek születésnap alkalmából alaposan kikérdeztük!
2021. május 18. 19:29
FEL