Amatőr színjátszó rendezői képzést indít a Féling Színház

A Féling Színház Kulturális Egyesület gyakorlat-orientált amatőr színjátszó rendező képzést indít. A programban azok vehetnek részt, akik 16 évnél idősebbek, de még nem töltötték be az 50. évet, kezdő és/vagy 1-2 éve működő színjátszó csoportot vezetnek, esetleg úgy gondolják, megtanulnák a színházrendezői/dráma színpadra állításának gyakorlati ismereteket.

De az is jelentkezhet, aki meghatározóan egy-egy dráma és/vagy drámai szöveg színpadra állításának gyakorlatával, különféle színházi, gyakorlati értelmezésének lehetőségeivel kíván megismerkedni.

Aki a kialakuló és/vagy a színjátszásra vállalkozó csoport közösséggé alakíthatóságának gyakorlatával, a közösség folyamatos, progresszív működésének fenntarthatóságával kíván megismerkedni.

A kurzust szervezők lehetőségeikhez, felkészültségükhöz mérten mérlegelni vagy teljesíteni kívánják a kialakuló alkotó közösség egyedi színházi ismeret-igényeinek teljesítését.

A programot minimum öt fő jelentkezése estén indítják el, jelentkezni március 15-ig lehet. A részletek ide kattintva találhatóak.

Megosztás:

Címke: , , ,