A világhírű pizza hálózat Csabán nyitja új éttermét

2019. augusztus 12. 13:55 | Sipos Gábor

Néhány napja még csak halvány szóbeszéd járta a pletykára éhes füleket, most viszont megerősítést nyert az információ, mely szerint egy jól ismert pizzázó nyit új éttermet Békéscsabán.

Az erős konkurenciának ígérkező, világszerte ismert márka új pizzázója a Csaba Centerben várja majd az éhes vendégeket. Kozák Miklós a PizzaHut marketing vezetője a megkeresésre elmondta, hogy Békéscsabán a késő őszi hónapokban szeretnének egy 10 főt foglalkoztató éttermet nyitni, amely a reményeik szerint a későbbiek folyamán bővül majd. 

A világszerte közel 14 000 éttermet üzemeltető cég volt az első 1994-ben, amely online megrendelést fogadott, és hozzájuk köthető az első űrpizza is. 2001-ben a Nemzetközi Űrállomásra is eljutott a harapnivalójuk.

További programok »

Itthon

Mérséklődik a hideg a hétvégén

A hétvége első felében néhol akár mínusz 10 fok körüli értékek is lehetnek, majd mérséklődik a hideg. Míg egyes helyeken napközben is csak plusz 1 fok lesz, másutt akár plusz 9 fokig is melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.
07:22
FEL