A munka és a család egyensúlya került előtérbe a Csabagyöngyében

2020. szeptember 23. 15:49 | Hidvégi Dávid

Sikeres vállalkozók tartottak előadást kedden arról, hogyan lehet a különböző szerepköröket egybekötni úgy, hogy az ember a mindennapjait is boldogan élje.

A „Munka, Család, Egyensúly” elnevezésű programot a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. és az Egyensúly AE Egyesület szervezte. Az eseményen a Magyar Női Unió Egyesület elnöke, Batthyány-Schmidt Margit a mezőgazdaságban szerepet vállaló nőkről és a nagyvilágban való érdekképviseletről tartott előadást.

– A Magyar Női Unió a vidéki nők által a vidéki családokhoz is eljut, amelyeket segíteni szeretne. Híd szeretnénk lenni, hogy a problémákat, a pozitív és jó dolgokat eljutassuk a döntéshozókhoz – fogalmazott az elnök.

A rendezvényen részt vett a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Tamás kiemelte: Batthyány-Schmidt Margit egy sok éves családi örökséget vitt tovább, jó példája annak hogyan lehet a családi életet és a karriert összeegyeztetni.

– Egy olyan családnak a tagja, amelyről tudjuk, hogy sokat tett Magyarországért. Nemcsak vállalkozóként, hanem aktív közéleti szereplőként is jelen volt. Arról beszélt, hogy ezeket a státuszokat hogyan lehet összeilleszteni úgy, hogy ember derűsen és boldogan élje a hétköznapjait – hangsúlyozta a képviselő.

A rendezvény második felében Mészáros Mónika Alíz a hazai és a határon átnyúló pályázati lehetőségeket ismertette.

További programok »

Itthon

Hétvégén többfelé kell esőre, zárporra, zivatarra számítani

Pénteken még száraz, meleg idő várható, de hétvégén már többfelé várható eső, zárpor, zivatar és erős szél. A hőmérséklet a tartósabban csapadékos tájakon jelentősen visszaesik, de keleten, délkeleten még marad a nyáriasan meleg, 30 Celsius-fok körüli maximum-hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.
19:04
FEL