A kiemelkedően teljesítő rendőröket díjazták

2018. december 28. 11:28 | Gyemendi Réka

A Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete idén is díjazott két, Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőrt. Az elismerést azok kaphatták meg, akik munkájukkal hozzájárultak a megye közlekedésbiztonságának javításához.

A díjazottaknak a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének elnöke adta át az elismerést. Szikszai István elmondta: egy szeghalmi és egy békéscsabai rendőrt jutalmaztak, személyükről a kapitányság vezetői, illetve a közvetlen felettesük döntött.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságtól Ombodi Jánost díjazták, ő 4,5 éve áll a rendőrség szolgálatában. Mint mondta, feladatuk a közlekedés biztonságának fokozása és a balesetek számának csökkentése. Munkájuk magába foglalja a sebességellenőrzést és a közlekedési balesetek helyszínelését is, mely – ahogy mondta – sokszor emberileg is megterhelő.

Török Róbert, a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőr-főtörzsőrmestere már 16 éve dolgozik rendőrként. Az eseményen úgy fogalmazott: örül, hogy a parancsnoka őt választotta, hiszen ez azt jelenti, hogy felettesei elégedettek voltak ez évi munkájával.

További programok »

FEL