A Föld napja: Fákat ültetett az LMP

2018. április 21. 10:30 | Papp Ádám Sándor

A Föld napja alkalmából a Lehet Más a Politika Békés megyei szervezete folytatta 2016-ban elkezdett akcióját, és idén is két darab fenyőfát ültetett el a párt békéscsabai irodája mögött található zöld területen.

Takács Péter, az LMP Békés megyei elnöke elárulta: fontos figyelni és ápolni a természetet, hiszen az emberek abban a közegben élnek, amely körülöttük van. Ezért is döntött úgy három évvel ezelőtt az LMP helyi szervezete, hogy csatlakozik az „Ültess fát!” elnevezésű akcióhoz.

Takács Péter hozzátette: Békéscsaba messze földön híres arról, hogy nagy számú zöld felülettel és fával rendelkezik. A városba látogatók szerint ez nagyban hozzájárul a település szépségéhez. Ennek fenntartásához járulhat hozzá ezzel az akcióval az LMP Békés megyei szervezete is.

 

 

 

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL