A Föld napja: Fákat ültetett az LMP

2018. április 21. 10:30 | Papp Ádám Sándor

A Föld napja alkalmából a Lehet Más a Politika Békés megyei szervezete folytatta 2016-ban elkezdett akcióját, és idén is két darab fenyőfát ültetett el a párt békéscsabai irodája mögött található zöld területen.

Takács Péter, az LMP Békés megyei elnöke elárulta: fontos figyelni és ápolni a természetet, hiszen az emberek abban a közegben élnek, amely körülöttük van. Ezért is döntött úgy három évvel ezelőtt az LMP helyi szervezete, hogy csatlakozik az „Ültess fát!” elnevezésű akcióhoz.

Takács Péter hozzátette: Békéscsaba messze földön híres arról, hogy nagy számú zöld felülettel és fával rendelkezik. A városba látogatók szerint ez nagyban hozzájárul a település szépségéhez. Ennek fenntartásához járulhat hozzá ezzel az akcióval az LMP Békés megyei szervezete is.

 

 

 

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL