A Budaörs ellen búcsúztatja 2022-t a Békéscsabai Előre NKSE

2022. december 27. 11:41 | Hidvégi Dávid

Hazai pályán zárja a 2022-es évet a Békéscsabai Előre NKSE! A tizenharmadik helyen álló lilák ellenfele a nyolcadik Budaörs lesz péntek délután a kézilabda NB I-ben.

December 17-én szerezte meg első győzelmét és pontjait a Békéscsaba a női kézilabda NB I idei szezonjában. A lilák a bajnokságban 4. helyen álló, Európa-ligában szereplő Mosonmagyaróvári KC-t múlták felül 29-24-re. A viharsarkiak pénteken a Budaörs ellen zárják az évet.

– Ez 2022 utolsó mérkőzése, de ugyanúgy készülünk, mint az eddigi meccseinkre. Mindenképpen szeretnénk itthon tartani a két pontot és hogyha úgy játszunk, mint a Mosonmagyaróvár ellen, akkor ez sikerülhet is – emelte ki a csapat játékosa, Horváth Gréta.

A Békéscsaba jelenleg a bajnokság 13. helyen áll 2 ponttal, mérlege 7 vereség és 1 győzelem. A Budaörs a tabella 8. helyén áll, mérlege 3 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség, valamint az ezzel járó 7 pont.

– Rutinos játékosaik vannak a Budaörsnek, akik a hátukon viszik a csapatot. A szélsőik nagyon gyorsak és jó erőt képviselnek, hiszen ez látszik a tabellán álló helyezésükből is – fogalmazott Giricz Laura csapatkapitány.

A Békéscsabai Előre NKSE - Budaörs mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

További programok »

FEL