A 7.Tv kisfilmjeivel mutatják be Békéscsaba beruházásait a Közbeszerzési Expón

2023. szeptember 21. 14:50 | Mikóczy Erika

A Közbeszerzési Hatóság egy hónap múlva, október 19-én, Közbeszerzési Expó 2023 elnevezéssel, szakmai kiállítással egybekötött tudásmegosztó rendezvényt tart Budapesten. Az expón a megyei jogú városok rövid kisfilmek segítségével mutathatják be az elmúlt egy év beruházásait. Békéscsaba négy kisfilmjéből hármat a Békéscsabai Médiacentrum (BMC) platformjaként működő 7.Tv készített el.

A Közbeszerzési Expón Békéscsaba önkormányzata a Megyei Jogú Városok Szövetségén keresztül tárhatja a nagyközönség elé a 2022 második félévében és a 2023 első félévében megvalósított, fenntarthatóságot biztosító beruházásait. Ezek Békéscsabán a piacfejlesztés, a napelem-rendszer, a geotermikus kút, valamint a Wenckheim turista- és kerékpárút – az első háromról a felvételeket a 7.Tv készítette. 

A kisfilmeket a médiacentrum eljuttatja a szövetséghez, amely a kiállításon ezek segítségével kívánja bemutatni a fenntarthatóság fontosságát. 

– Örülünk, hogy egy ilyen jelentős, országos rendezvényen a segítségünkkel ismerhetik meg Békéscsaba beruházásait, fontos értékeit az érdeklődők – jegyezte meg Hegyi Boglárka, a BMC ügyvezető-főszerkesztője.

 

Mutatjuk, mit láthat majd az expó közönsége a 7.Tv – a Békéscsabai Médiacentrum egyik platformja – jóvoltából, Békéscsabáról:

 

További programok »

Önkormányzati hírek

Közel háromezer főt érintett a foglalkoztatást segítő vármegyei projekt

Pénteken délelőtt Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban rendezték meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Foglalkoztatási paktum Békés megyében” elnevezésű projekt záró rendezvényét. A Békés Vármegyei Önkormányzat és a Békés Vármegyei Kormányhivatal együttműködésében megvalósuló pályázat a hátrányos helyzetű munkavállalók munkaerőpiaci integrációját tűzte ki célul. A projekt 2016 és 2023 között 3,8 milliárd forintból valósult meg.
2023. november 17. 15:24
FEL