80 gyermek jelentkezett a Békéscsabai Előre NKSE nyári táborába

2022. június 22. 16:07 | Papp Ádám Sándor

Hétfőtől péntekig minden a kézilabdáról szól a Városi Sportcsarnokban és a Mester Klubban, miután a két helyszínen tartja nyári táborát a Békéscsabai Előre NKSE. Évtizedes hagyomány, hogy a csabai klub megszervezi programját, amelyen a képzés mellett a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az elmúlt évektől eltérően a Békéscsabai Előre NKSE idén nyáron egy alkalommal hirdette meg táborát. A programra mintegy 80 fiatal jelentkezett, akiket életkor alapján két helyszínen foglalkoztatnak. 

– Az elmúlt években is voltam már kézilabda táborban és akkor nagyon jól éreztem magam. Idén is azért jelentkeztem, mert nagyon izgalmasak a programok. Öt éve kézilabdázok, nagyon szeretem ezt a sportot – fogalmazott Péter Boglárka a behir.hu kérdésére.

A kezdő és a legfiatalabb kézilabdázók a Mester Klubban, míg az U10-es és az U12-es korosztály a Városi Sportcsarnokban táborozik. A gyerekek a napi két edzés mellett kézműves és különböző ügyességi foglalkozásokon vehetnek részt. 

 

Fotó: Papp Ádám / behir.hu

Fotó: Papp Ádám / behir.hu

 

– A Városi Sportcsarnokban reggel a nagyobbaknak, délelőtt a kisebbeknek van edzésük. Amíg az egyik csapat edz, addig a többiek különböző szabadidős programokon vehetnek részt: készítettünk a gyerekekkel ENKSE feliratot, Kádár Ferkóék kint voltak fotózni, amit nagyon élveztek a fiatalok. Ami a tábor szakmai részét illeti, igyekszünk az apró hibákat javítani, de elsősorban a játékos részt próbáljuk megfogni, mégis csak nyár van – mondta Labos Tibor utánpótlás edző. 

A tervek szerint a Békéscsabai Előre NKSE jövő nyáron is megszervezi táborát, amelyen az elmúlt évekhez hasonló programokkal várják az érdeklődőket.

További programok »

Sport

FEL