12 baleset történt Békés megyében szombat délig

2017. január 14. 11:52 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Tíz anyagi káros és két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök. Az utak Békésben is havasak, latyakosak. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy óvatosan, figyelmesen közlekedjenek.

Békés megyében 2017. január 14-én 11 óra 30 percig tíz anyagi káros és két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Hat esetben személygépkocsi, kétszer pedig tehergépkocsi csúszott meg és tért le az útról. Az egyik ilyen balesetben, amely Orosháza és Kardoskút között történt, egy személy megsérült. Emellett négy helyen ütközéseknél helyszíneltek a rendőrök, mindenhol két-két jármű ütközött egymásnak. Az egyik balesetnek, amely Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Temető sor kereszteződésénél történt, egy könnyű sérültje van.

Az utak Békés megyében is havasak, az olvadás miatt latyakosak, vizesek. A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek. Tartsak olyan követési távolságot, hogy ha előttük veszélyhelyzet alakul ki, biztonságosan meg tudjanak állni. Elindulás előtt takarítsák le a járműveikről a havat. A szélvédőket és a lámpákat tisztítsák le azért, hogy jól lássanak és láthatóak legyenek.

Az esti óráktól, amikor a hőmérséklet lecsökken, várható, hogy több helyen jegesek, erősen csúszósak lesznek az utak. Ezért a rendőrség kéri, hogy mindenki fokozott figyelemmel, az útviszonyokhoz igazított sebességgel közlekedjen!

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL