Hírek Békés megyéből

2016. július 3. 09:20 | behir.hu

Közlekedési balesetek és szabálysértési őrizetbe vételek.

Békés megyében 2016. július 2-án a Békéscsaba külterületén történt halálos baleseten kívül további három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosháza külterületén 12 óra 10 perckor egy személygépkocsi vezetője járművével letért az útról és az út melletti kukoricásba hajtott. A balesetnek egy könnyű sérültje van. Gerendás külterületén 14 óra 40 perc körül személygépkocsi mezőgazdasági vontatóval ütközött, a személyautó vezetője súlyosan megsérült. Békésen, a Petőfi Sándor utcában 19 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros, egyikük könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az Andrássy úton, egy élelmiszerbolt előtt 2016. július 2-án 13 óra körül hangoskodott, kiabált egy férfit. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a járókelőket megbotránkoztató 42 éves férfit őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéssámson külterületén 2016. július 2-án 18 óra 45 perc körül intézkedtek a rendőrök egy férfival szemben, aki személygépkocsi vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség a járművezetéstől 2016. november 20-áig eltiltotta. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 19 éves békéssámsoni fiatalembert őrizetbe vette és a rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. 

 

forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL