Békés megyében történt

2016. december 11. 11:50 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Közlekedési baleset Békésen és Orosházán, őrizetbe vétel Szarvason és Békésen.

Békésen, a Táncsics utcán 2016. december 10-én 18 óra 15 perc körül összeütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő fiatallal egy kerékpáros férfi. A 13 éves lány könnyű sérülést szenvedett. A férfi elment a helyszínről anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a sérültnek. A rendőrök három órán belül elfogták. A 45 éves békési K. J.-t, aki a gyanú szerint a baleset idején ittas volt, a Békéscsabai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésével gyanúsítja.

Orosházán, a Lehel utca és az Észak utca kereszteződésében 2016. december 10-én 20 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros könnyebben megsérült.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2016. december 10-én elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék közokirat-hamisítás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 38 éves K. A.-t előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Békési Rendőrkapitányság 2016. december 10-én őrizetbe vett egy mezőberényi férfit, mert Mezőberényben, az egyik áruházból lopott. Egy terméket akart fizetés nélkül elvinni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte. A rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL