Közokirat-hamisítót fogtak Battonyán, Békéscsabán rendszámmal éltek vissza

2018. május 23. 10:21 | behir.hu

Battonyán közokirat-hamisítás, Békéscsabán egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Közokirat-hamisítással gyanúsítható román állampolgárt fogtak el a rendőrök május 22-én, 11 óra 45 perc körül a battonyai közúti határátkelőhelyen - írja a police.hu. A férfi egy kisteherautóval kilépésre jelentkezett. A jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességet igazoló matrica hamis volt. A rendőrök a 47 éves I. Vasile-t előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békési Rendőrkapitányság május 22-én büntetőeljárást indított egy békéscsabai férfi ellen. A 46 éves férfi a gyanú szerint Békésen, a Mátra utcában lelopta egy parkoló autó első rendszámtábláját. A jelzést rátette a saját, külföldről behozott, ugyanolyan márkájú és típusú autójára, aminek nincs rendszáma, mert még nem helyeztette forgalomba. A rendőrjárőrök a férfit Békéscsabán, a Tompa utcán igazoltatták, majd előállították. A Békési Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

További programok »

Kék hírek

Családias kapitányság Sarkadon

Testvérpár és apa-fia is szolgál a Sarkadi Rendőrkapitányságon. A testvérek, Petri Péter és András édesapja is rendőr volt, ő nyugállományú főtörzszászlós. Soha nem mondta gyermekeinek, hogy öltsenek egyenruhát, de ezek szerint elég volt az, hogy látták, mennyire szereti a munkáját. Átragadt a fiaira is – Szombati Andrea írása.
2024. július 4. 18:56
FEL