Közokirat-hamisítót fogtak Battonyán, Békéscsabán rendszámmal éltek vissza

2018. május 23. 10:21 | behir.hu

Battonyán közokirat-hamisítás, Békéscsabán egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Közokirat-hamisítással gyanúsítható román állampolgárt fogtak el a rendőrök május 22-én, 11 óra 45 perc körül a battonyai közúti határátkelőhelyen - írja a police.hu. A férfi egy kisteherautóval kilépésre jelentkezett. A jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességet igazoló matrica hamis volt. A rendőrök a 47 éves I. Vasile-t előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békési Rendőrkapitányság május 22-én büntetőeljárást indított egy békéscsabai férfi ellen. A 46 éves férfi a gyanú szerint Békésen, a Mátra utcában lelopta egy parkoló autó első rendszámtábláját. A jelzést rátette a saját, külföldről behozott, ugyanolyan márkájú és típusú autójára, aminek nincs rendszáma, mert még nem helyeztette forgalomba. A rendőrjárőrök a férfit Békéscsabán, a Tompa utcán igazoltatták, majd előállították. A Békési Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozásával vádolnak egy 76 éves asszonyt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 76 éves, büntetlen előéletű örménykúti nővel szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
2024. április 24. 10:32
FEL