Közös italozásból lopás lett Orosházán

2019. február 17. 14:20 | behir

Orosházán lopás, Békéscsabán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Lopás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit február 16-án, Orosházán. Az 53 éves orosházi férfi a gyanú szerint pénzt lopott az egyik ismerősétől február 15-én 17 óra körül, amikor együtt indultak haza egy orosházi italozóból. Miután kijöttek a kocsmából, a nő elesett az utcán. Ekkor az 53 éves férfi felsegítette, de közben pénzt vett ki az ismerőse kabátjából. Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésével gyanúsítja a férfit, aki ellen büntetőeljárás indult.

Békéscsabán, a Baross utcában február 16-án 19 óra körül a rendőrök megállítottak egy személyautót vezető férfit. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapját meghamisították. A 26 éves békéscsabai férfit ezért a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Kék hírek

Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn

A rendőrség a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2019. szeptember 16. és szeptember 22. között tartja meg Magyarországon a „Figyelemmel az útra” elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését.
2019. szeptember 15. 09:49
FEL