Közlekedési baleset Békéscsabán, lopás Orosházán

2022. július 7. 14:52 | behir

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, lopás Orosházán és kábítószer birtoklása gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kunágotán csütörtökön - adta hírül a police.hu.

Békéscsabán, egy áruház parkolójában csütörtökön 10 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, amikor el akart menni egy gyalogos mellett. Az autós ráhajtott a férfi lábára és ezzel súlyos sérülést okozott neki. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított egy férfi és egy nő ellen, mert a gyanú szerint július 6-án este egy orosházi ház udvaráról kerékpárt, szőnyeget és ruhákat vittek el. A rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt elfogták a tetteseket.

Két ház kertjében foglaltak le a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényeket a rendőrök csütörtökön, Kunágotán. Az egyik helyen egy 31 éves, a másik háznál egy 22 éves férfi gondozta az összesen 22 tövet. A fiatalabb férfi nagymamája házának kertjében termesztette a kendert. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a növények hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Takács Árpád koordinálja a Békés megyei gázkitermeléssel összefüggő feladatokat

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, valamint kiemelten közérdekű beruházássá nyilvánította a Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet. Orbán Viktor miniszterelnök a beruházással összefüggő kiemelt jelentőségű ügyekben a koordinációs feladatok ellátására Takács Árpád Békés megyei főispánt jelölte ki.
2022. augusztus 12. 19:39
FEL