Két kerékpáros gyermek ütközött

2016. szeptember 9. 07:32 | Fekete Kata

Közlekedési baleset Kunágotán és Orosházán, bolti lopás Békéscsabán, közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés a gyulai közúti határátkelőhelyen csütörtökön.

Kunágotán, az Árpád utcában csütörtökön 16 óra körül összeütközött két kerékpáros gyermek, egyikük 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Orosházán, a Szabó Dezső utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében 17 óra körül személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött, a motor vezetője súlyosan megsérült.

Szeszes italt lopott egy férfi szeptember 8-án az egyik békéscsabai áruházból. A biztonsági őrök tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 56 éves férfit őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A gyulai közúti határátkelőhelyről szeptember 9-én 0 óra 15 perc körül előállítottak a határrendészek egy török férfit, aki teherautóval kilépésre jelentkezett. A jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességet igazoló matrica hamis, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Forrás: Police.hu

FEL