Kikapták a kosárból a táskákat

2016. július 27. 07:42 | Fekete Kata

A rendőrök elfogták a Békéscsabán, az Árpád soron és a Lencsési úton történt, hasonló módszerrel elkövetett lopások gyanúsítottjait.

Két nap különbséggel két, hasonló módszerrel elkövetett lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre idén februárban Békéscsabáról. Az első eset február 27-én 19 óra 30 perckor történt az Árpád soron. Egy kerékpáros nő mellé hajtott két biciklis fiatal és egyikük hirtelen kivette a nő kerékpárjának a kosarából a táskáját, majd elhajtottak. Két nappal később 19 óra 30 perckor a Lencsési úton egy fiatal férfi kikapta egy nő kezéből a táskáját, amelyben benne voltak az iratai, a pénztárcája és a kulcsai. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei elfogták a gyanúsítottakat, a 21 éves békéscsabai H. K.-t és 15 éves dobozi társát március 9-én hallgatták ki. Az Árpád soron történt lopás elkövetésével mindketten gyanúsíthatóak, a Lencsési úti bűncselekményt H. K. egyedül követhette el.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkét fiatalember ellen vádemelést javasol és a 2016. július 25-én lezárt nyomozás iratait elküldte a Békéscsabai Járási Ügyészségre. 

Forrás: Police.hu

FEL