Vizsgálják, hogy miért van gond a sportcsarnok új padlójával

2020. november 25. 14:52 | behir.hu

Szarvas Péter szerdai videóüzenetében beszélt arról, hogy keresik a felelős(öke)t.

Habár a múlt héten a csabai női kézilabda csapat edzeni kezdett a megújult sportcsarnokban, a tréningek nem tartottak sokáig, ugyanis műszaki hiba merült fel a játéktéren. Emiatt nemcsak az edzések, de az ide tervezett mérkőzések is elmaradnak - erről itt írtunk korábban.

A városvezető a videóban arról beszél: megdöbbenéssel és felháborodással értesült arról, hogy a városi sportcsarnok sportpadlója megsérült és károsodott. Két héttel ezelőtt adta át a kivitelező műszaki ellenőrzés után a sportcsarnokot az üzemeltető Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.-nek. Szarvas Péter arra is kitér: rá két hétre, vagyis néhány napja az új padló megsérült, vélhetően a kézilabdaedzéseket követő takarítás után. Megjegyezte: a pontos okokat még nem tudják, folyamatban van az igazságügyi műszaki szakértő és a jogi szakértő kijelölése, akik majd megállapítják, hogy kit, milyen szervezetet terhel a felelősség. A sportolók addig nem használhatják a sportcsarnokot; a vizsgálat eredményéről a lakosságot és a sportszervezeteket is tájékoztatják majd.

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
2022. május 16. 16:54
FEL