Visszaéltek a FIDESZ nevével - sajtóközlemény

2019. szeptember 2. 19:30 | behir

A FIDESZ az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban sajtóközleményt adott ki, amelyet eljuttatott szerkesztőségünkbe is. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

A FIDESZ-KDNP békéscsabai önkormányzati képviselő-jelöltjei elsőként, 2019. augusztus 26-án a Helyi Választási Bizottságnál a hivatalos jelöltté váláshoz szükséges ajánlásokat benyújtották.

A Helyi Választási Bizottság a mai nappal valamennyi jelöltünket hivatalosan, jogerősen képviselő-jelöltként nyilvántartásba vette, így lehetővé vált a választáson való részvételük.

Több állampolgári jelzés érkezett a jelöltjeinkhez, miszerint több választókörzetben a választópolgárokat megtévesztve, visszaéltek a FIDESZ nevével, azt állítva hogy a FIDESZ tagjaként "fideszes" képviselő-jelöltként gyűjtenek aláírást és kívánnak indulni a választáson, holott valójában más szervezet jelöltjei.

Ezúton nyomatékosítjuk, hogy a kormánypárti jelöltek csak és kizárólag a FIDESZ hivatalos logóját és narancssárga színét használva keresik meg az állampolgárokat, támogatásukat kérve.

Aki nem ilyen módon keresi az állampolgárokat, visszaélést követ el, mely feljelentést vonhat maga után.

 

Békéscsaba, 2019. szeptember 2.

Hanó Miklós
elnök
FIDESZ békéscsabai helyi csoport

 

További programok »

FEL