Véget ért a ZENIT – Gálaműsorral zárták a négy napot – videóval

Az esős időjárás miatt a főtér helyett, a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont a fúvószenei fesztivál záróprogramjának.

Augusztus 20-án 16 órától várták a fúvószene kedvelőit a Zenit záró műsorára, ahol többek közt fellépett a révkomáromi Vesela Kapela szlovákiai együttes, a gyomaendrődi Színfolt Mazsorett Csoport és természetesen a békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar is.

Varga István, a ZENIT művészeti vezetője értékelésével kezdődött meg az ideI gálaműsor. A konzulens elmondta, hogy a rendezvény ismét bebizonyította, hogy érdemes volt annak idején elindítani ezt a kezdeményezést és mindenféleképpen folytatni kell, mivel mind a négy nap alatt megtelt a főtér. Békéscsaba lakossága szereti a fúvószenét – szögezte le Varga István.

A művészeti vezető szerint a zenekarok és a mazsorettek hihetetlen színes produkciókat mutattak be a négy nap alatt, de kiemelte a ZENIT kapcsán a Köröspari Vasutas Koncert Fúvószenekar előadásait is.

 

 

Augusztus 20-a révén a Színfolt Mazsorett Csoport egy magyaros táncegyveleggel kápráztatta el a Csabagyöngye közönségét, míg a Vasutas Fúvószenekar egy különleges összeállítással készült a Zenit gálaműsorára – mondta Döge Csaba, a zenekar karnagya.

Az esős idő ellenére a gálaműsorra sokan ellátogattak és vastapssal értékelte a közönség a több, mint egy órás zenés, táncos összeállítást.

Megosztás:

Címke: , , , , , , , , , ,