Vámosi Pannával erősít a Békéscsabai Előre NKSE

2021. november 18. 16:03 | behir.hu

A 21 éves lövő és irányító poszton is bevethető Vámosi Panna 2023. június 30-ig tartó, fél plusz egy éves szerződést írt alá az NB I/B Keleti csoportját vezető Békéscsabai Előre NKSE-vel - jelentette be a klub hivatalos oldalán.

Vámosi Panna nem ismeretlen a békéscsabai közönségnek, hiszen már az előző szezonban kölcsönjátékosként bemutatkozott lila-fehér színekben, de akkor kényszerű okok miatt az anyaegyesülete még szeptemberben visszarendelte. A játékos a 2020/2021-as bajnoki idényben három mérkőzésen lépett pályára az első osztályban az Előre NKSE együttesében, ezeken a találkozókon tizenegy alkalommal volt eredményes.

A korábbi kölcsönösen jó tapasztalatokra alapozva a debreceni nevelésű játékos most végleg a klubhoz igazolt. Az NB I-es tapasztalattal is rendelkező átlövő az idei szezonban kettős játékengedéllyel az NB I/B-s Hajdúnánás SK színeiben is kézilabdázott, ahol nyolc mérkőzésen 51 gólt szerzett.

– Nagyon sajnáltam, hogy a tavalyi szezonban itt kellett hagynom a klubot és a várost, de szerencsére sikerült megállapodnom a Békéscsabával, hogy újra itt játszhassak, és immáron véglegesen a csapat tagja lehessek. Mindent meg fogok tenni, hogy elérjük a céljainkat és a csapat hasznára váljak – mondta röviden Vámosi Panna a szerződés aláírását követően.

A játékos már a szombati, Ferencváros U19 elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphet lila-fehér színekben.

További programok »

Sport

Elindult az atlétikai világbajnokság önkéntes programja Budapesten

A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság akkor válhat minden idők legjobb világbajnokságává, ha mindenki több mint 100 százalékot teljesít - jelentette ki a versenyt szervező cég vezérigazgatója a sportesemény önkéntes programjának általános képzési napján, szombaton Budapesten.
07:33
FEL