Vagánykodni akart, gyanúsított lett

2020. január 26. 12:45 | behir

Ezzel magyarázta tettét egy fiatal férfi, aki légpisztolyt szorított ismerőse fejéhez Bucsán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Légpisztolyt szorított ismerőse fejéhez egy férfi 2019. december 22-én este Bucsán. Italozásból tartott hazafelé, amikor az Árpád sor és a Kossuth utca kereszteződésében meglátott két férfit. Odament hozzájuk, megkérdezte tőlük, hogy mit vagánykodnak, majd elővette a légpisztolyát. Odanyomta az egyik férfi homlokához, a másiknak is odaszólt, hogy hallgasson, majd kis idő múlva eltette a pisztolyt. Valószínűleg ittassága miatt először nem ismerte fel a két férfit, ezért vonta kérdőre őket. Mikor egyikük megszólalt, ráköszönt, akkor tudatosult benne, hogy ismerősökkel találkozott.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 26 éves bucsai férfitől lefoglalta a légpisztolyt és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A gyanúsított kihallgatásán elismerte, hogy a légpisztolyt ismerőse homlokához szorította. Elmondta, hogy nem akart bántani senkit, csak vagánykodni akart. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. január 23-án továbbította az ügyészségre.

További programok »

Kék hírek

Közel 100 tő kendert foglaltak le a rendőrök

Hunyán, egy házban 98 tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt és szárított növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint termesztette és fogyasztotta a növényeket, a rendőrség őrizetbe vette.
15:47
FEL