Újra gondot okozott a békési utakon az alkohol

2023. február 6. 13:50 | behir.hu

Gyulán és Békésszentandráson ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Egy autó letért az útról, nekiütközött egy oszlopnak, majd árokba csúszott Gyulán, a Henyei Miklós utcában február 3-án, 22 óra 45 perc körül. Senki nem sérült meg, de a balesetet okozó jármű vezetője elgyalogolt a helyszínről. A rendőrök rövid idő alatt megtalálták az autóst, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Ezért a 40 éves komádi férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Békésszentandráson, a Dr. Dunay Alajos utcában február 4-én, 3 óra körül egy járművezetőnél pozitív értéket mutatott a szonda. Fél órával később szintén Békésszentandráson, a Toldi utcából állítottak elő a rendőrjárőrök egy másik autóst, mert nála is ittasságot jelzett a szonda. A rendőrök mindkét békésszentandrási férfit mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. Ellenük büntetőfeljelentést tettek, a jogosítványaikat pedig elvették.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Kétezer fürdőbelépőt adományoztak a Vöröskeresztnek

A Gyulai Várfürdő vezetése évek óta kötelességének érzi az egészséges életmód promotálását. E küldetésük kapcsán már több ezer belépőjeggyel, és véradások szervezésével is segítik a Magyar Vöröskereszt munkáját.
2023. március 20. 15:30
FEL