Újkígyóson és Békéscsabán baleset, Ecsegfalván szabálysértés miatt intézkedtek

2023. február 6. 12:04 | behir.hu

Újkígyóson és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Ecsegfalván szabálysértés és bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Egy autó vezetője balra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy a járműje előzését már megkezdte egy másik autós és összeütközött vele Újkígyóson, a Gyulai utcában február 4-én, 9 óra 15 perc körül – számolt be róla a police.hu. Az előzésbe kezdő gépkocsi egy parkoló autónak is nekiütközött. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Két órával később Békéscsabán, az Orosházi úton hátulról egymásnak ütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A balesetben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ecsegfalva külterületéről február 4-én 10 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy kisújszállási férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 25 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a rendőrök azt is megállapították, hogy az autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

Forrás: Police.hu

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL