Újabb teltházas előadás a Szarvasi Víziszínházban

2019. augusztus 3. 08:42 | Szendi Rita

Csányi Sándor Hogyan értsük meg a nőket címmel adott önálló estet Szarvason. Az egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karaktert mutatott be, nyolcvan percben.

Az előadás a stand-up alapjaira épült, mondta el a Jászai Mari-díjas színész. Csányi Sándor megjegyezte, nagyon régóta foglalkoztatja a férfi-nő kérdés, hogy miért is vagyunk olyan különbözőek, miért gondolkodunk ennyire másképp. Hozzátette: mindig is szórakoztatta ez a jelenség, ezért kezdett el ötleteket gyűjteni. Ezekből először egy hosszabb, majd egy rövidebb verzió is született.

– A vidékiek ugyanúgy megérdemlik a színvonalas színházi előadásokat, mint a fővárosban élők – fogalmazott Babák Mihály, Szarvas polgármestere, aki hozzátette: a cél az, hogy a vidéken élők is olyan minőségi színészi előadásokat láthassanak, mint péládul Csányi Sándor önálló estje. Kiemelte: a megyében élők kihasználják a gazdag kulturális kínálatot, ami az előadások nézőszámain is látszik.

A Szarvasi Víziszínház a nyár további részére is gazdag programkínálattal várja az érdeklődőket.

További programok »

Kultúra

Több százan fújták a magukét Békésen

A Békés Vármegyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 13. alkalommal rendezte meg a Hagyományőrző Népdalkörök, valamint a Szólóénekesek Régiós Dalos Versenyét. A Békés Városi Kulturális Központban megtartott, mintegy 500 nevező részvételével zajló megmérettetésre a vármegye szólóénekesein és dalkörein kívül Debrecenből és Szegedről is érkeztek versenyzők.
16:41
FEL