Újabb öt évig Vantara Gyula a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület elnöke

2017. október 4. 13:28 | Zsíros András

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület szeptember 29-én, pénteken délelőtt tartotta közgyűlését a Körösök Völgye Látogatóközpontban, amelynek elsődleges célja az új tisztségviselők megválasztása volt, valamint az alapszabály módosítása.

A szervezet jogszerű működésének céljából szükségessé vált újabb öt évre a tisztségviselők megválasztása. A közgyűlés egyhangúlag döntött arról, hogy Vantara Gyula elnök és Izsó Gábor elnökhelyettes mellett, Dr. Görgényi Ernő, Köves Mihály és Szarvas Péter lesznek tagjai az elnökségnek. A Felügyelő Bizottság tagjainak pedig, Dr. Mokán Istvánt, Kardos Károlyt és Lipcsei Zoltánt választották meg.

A közgyűlés elfogadta az alapszabályban javasolt változtatásokat, illetve a következő időszak munkatervét, valamint döntött arról, hogy Zerind Község Önkormányzatával karöltve, partnerként pályázik az Interreg V-A Románia - Magyarország programfelhívására.

További programok »

Itthon

Ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek

Gyimesi László, az Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének alelnöke kérdésére a Miniszterelnökség megerősítette, hogy Budapest kivételével a zeneszolgáltatást a vendéglátó üzletekben és a szálláshelyek vendéglátó helyiségeinek területén már nem korlátozzák a járványra vonatkozó rendelkezések.
12:23
FEL