Újabb örömteli nap – olvasónk a Megye Futásról

Lőkösházára érkezett a Megye Futás.

Lőkösházára érkezett a Megye Futás, amelynek harmadik napján közel 50 kilométer várta Tóth Lászlót és valamennyivel kevesebb a hozzá csatlakozókat.

A harmadik nap reggelén borús, esős, szeles időre ébredtünk. Később, ha nem is volt felhőtlen, de kitűnő idő volt a futáshoz. Tóth Lászlót, Békéscsaba futónagykövetét ez nem igazán izgatta, sem fáradtságot, sem nehézséget nem érzett. A reggeli bemelegítés után Varga Gusztáv polgármester jelenlétében Mezőkovácsházáról indult neki a 46,7 kilométeres távnak. Pénteken is, mint minden nap, öröm volt látni, hogy rengeteg gyerek vett részt ezen az eseményen. Mindenhol nagyon kedvesen várták a futást és mozgást népszerűsítő futónagykövetet.

Az útvonal a következő volt ezen a napon: Mezőkovácsháza-Magyarbánhegyes-Kunágota-Dombegyház-Kevermes-Lökösháza. Most is több településről jöttek a futók, hogy közösen fussák le a távot, sőt, ismét csatlakozott Lexi, a kutyus! Futott és futott, csak akkor állt meg, amikor muszáj volt. Utunk során rengeteg lovat láttunk. Előző nap a tehenek látták, hogy sokan futnak, erre ők is elkezdtek futni. Most sok lovat láttunk, és ők is így reagáltak. Ebből is látszik, hogy milyen jó a mozgás! Ma is mindenhol nagyon kedvesek voltak, akik fogadták a mozgás hírnökeit és bőséges frissítésekkel látták vendégül a csapatot. Hajrá Tóth László! Hajrá Megye Futás!

Ha szeretne Ön is részese lenni az eseménynek, itt a lehetőség a csatlakozásra!

Megosztás:

Címke: ,