Újabb erősítések az Előrénél - Puskás Gábor és Varga Szabolcs érkezett

2021. június 16. 10:45 | behir.hu

A főként szélső védőként bevethető Puskás Gábor Kecskemétről érkezik a lilákhoz, a holland Heerenveen együttesénél is megforduló Varga Szabolcs pedig a középpályán lehet erősítés.

A 29 éves Puskás Gábort a feljutó Kecskeméti TE csapatától érkezik, aki leginkább a szélső védő posztján érzi otthon magát, de a középpályán is bevethető, tapasztalt játékos. A nagy munkabírású, 183 centiméter magas labdarúgó az előző idény összes mérkőzésén kezdőként lépett pályára és korábban a Dunaújváros, a Pécs, a Szekszárd, valamint a Szigetszentmiklós csapataiban is szerepelt - jelentette be a csabai klub hivatalos oldalán.

 

Puskás Gábor (Fotó: Békéscsaba 1912 Előre)

Puskás Gábor (Fotó: Békéscsaba 1912 Előre)

 

Varga Szabolcs az Előre támadó szekcióját erősíti a jövőben, hiszen főképp bal szélsőként, de a jobb oldalon, valamint védekező középpályásként is bevethető. A 175 centiméter magas, gyors és fordulékony labdarúgó a Vasas csapatában nevelkedett, de kipróbálta magát Hollandiában is, az SC Heerenveen csapatánál. A 26 éves labdarúgó korábban megfordult az MTK, a Vác, és Sopron együtteseinél is.

 

Varga Szabolcs (Forrás: Békéscsaba 1912 Előre)

Varga Szabolcs (Forrás: Békéscsaba 1912 Előre)

 

További programok »

FEL