Tudja meg az egész világ, milyen az élet Békéscsabán…

2016. szeptember 7. 07:42 | Mikóczy Erika

 

Tudja meg az egész világ, milyen az élet Békéscsabán... ha a házi pálinka és a pörkölt szervezi.

Törköly Kapitány Villányból, Cserszegi Szerető Balaton-felvidékről, Csókos Cseresznye Homokiból érkeznek Békéscsabára, a szeptember 16 és 18-a közötti nyilvános filmforgatásra, melynek helyszíne a Csaba Park lesz a Gyulai út mellett. Az első Nagy Csabai Házipálinka-kóstoló és Pörköltölő főszereplői társaikkal együtt, izgatottan készülnek a felvételekre. Hiszen először lépnek nagy közönség elé, eddig mindig csak zárt körben, klubokban, ismerősök között, kisebb kerti partikon, családi, baráti rendezvényeken léptek fel. Ráadásul fellépésüket az egész világon élőben nézhetik majd a folyamatosan forgó, néma werkfilm segítségével. Azt sem tapasztalták még korábban, hogy a kapcsolataik a virtuális világban kezdődnek, és a való világban végződnek. És szokniuk kell új jelmezeiket is.  

 

 

Nagy Csabai Házipálinka-kóstoló és Pörköltölő: olyan gasztronómiai fesztivál, ahol kereskedelmi forgalomban nem kapható pálinkák és helyben főzött pörköltök (sertés, marha, csirke) játsszák a főszerepeket.

Virtuális kapcsolatok: az ország első fesztiválja saját koccintó-társkereső applikációval, mely új kapcsolatokat ajánl és jelzi azt is, ha ismerősöd érkezett a fesztiválra. www.koccintsunk.hu

Új jelmezek: a kereskedelmi forgalomban nem kapható (házi) pálinkák a 2016-os év Orosházán gyártott díjnyertes pálinkásüvegében, gyönyörű egyedi címkékkel ellátva kerülnek forgalomba.

A néma werkfilm: az erős wifi rendszer tornyaira elhelyezett térfigyelő kamerák által közvetített kép, mely folyamatosan látható lesz a fesztivál hivatalos weboldalán: www.hazipalinkakostolo.hu

 

FEL