Tovább színesedett a taekwondós szakosztály

2022. április 4. 16:14 | behir.hu

A Békéscsabai Lakótelepi SE WTF Taekwondo szakosztály korábbi vezetője, Szedoglavits Alajos IV. DAN-os mester szombaton sikeres övvizsgát tartott a volt tanítványainak.

A helyi egyesület beszámolója szerint az utóbbi időben a pandémia megnehezítette a klubok életét: mind a betegségek, mind a lezárások által kialakult teremhiány következményeként a csapatok sajátos módon oldották meg a felkészülését. A Békéscsabai Lakótelepi SE WTF Taekwondo szakosztály újra visszakapta tornatermét a Jankay Tibor Általános Iskolában és megkezdhette a felkészülést a közelgő, nagykátai diákbajnokságra.

 

Övvizsgán a Békéscsabai Lakótelepi SE WTF Taekwondo szakosztálya – Forrás: Matusik Andrea

 

– A versenyt követően Alajos mester szanazugi edzőtáborára  készülünk, ahol több tanítványunk vizsgázik. Ezúttal öten készülnek fekete övre, ami különösen nagy mérföldkő minden harcművész életében – fogalmazott Matusik Andrea II. DAN-os egyesületi vezető. Bíznak benne, hogy most már maguk mögött hagyhatják a koronavírus-járványt és újabb, szebb eredményekkel számolhatnak a jövőben. – Egyesületünk sok szeretettel várja a sportolni vágyó érdeklődőket! – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Sport

A Bundesligából igazolt irányító-átlövő Békéscsabára

A női kézilabda NB I-ben szereplő TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött a svéd állampolgársággal is rendelkező Fatos Kücükyildizzel, aki a német első osztályban szereplő Sport-Union Neckarsulm csapatától érkezett a lila-fehér klubhoz – jelentette be az egyesület csütörtök este.
08:18
FEL