Tornagyőzelemmel hangolt a BRSE U19-es csapata

Gödöllőre látogatott a Békéscsabai Röplabda SE U-19-es csapata, hogy egy meghívásos U-21-es tornán mérje össze erejét a Penta Gödöllői RC, az MTK Budapest és az UTE csapataival.

Nagy Attila tanítványai először a jó erőkből álló UTE ellen léptek pályára, és egy 2 óra 13 perces találkozón döntő szettben fektették két vállra ellenfelüket úgy, hogy az utolsó szettben már 11-8-ra is vezettek a lila fehérek, ekkor azonban egy 7-2-es rohammal, és nagyon koncentrált játékkal sikerült megfordítani az állást, és ezzel megnyerni a mérkőzést. A döntőben a házigazdák vártak a viharsarkiakra, miután ők is 5 szettben győztek az MTK ellen. A fináléban egy szettnyi megingástól eltekintve magabiztos csabai játékot láthatott a szép számú publikum, így a BRSE tornagyőzelemmel hangolt a hétvégén kezdődő U-19-es bajnokságra.

Eredmények:

Békéscsabai Röplabda SE – UTE 3-2 (-21,23,18,-22,13)
Békéscsabai Röplabda SE – Penta Gödöllői RC 3-1 (20,-22,16,17)

BRSE: Boskó Ágnes, Feld Bettina, Tatár Gréta, Sebestyén Flóra, Stollár Szonja, Héri Sára, Veres Cintia, Fábián Kata, Kertész Petra, Rády Boglárka, Török Boglárka, Szűcs Gréta, Araczki Gyöngyvér. Edző: Nagy Attila

Nagy Attila: A küzdeni tudással voltam ma a legelégedettebb. A tornagyőzelem ellenére azt kell mondjam, sok hibával játszottunk, blokkban és nyitásfogadásban rengeteget kell még fejlődnünk. Jóval fiatalabbak voltunk ma ellenfeleinknél, ezért ez a tornagyőzelem szép teljesítmény, de hátradőlnie senkinek sem szabad!

Megosztás:

Címke: , ,