Többen is ittasan vezettek újévkor Békés vármegyében

2023. január 2. 15:31 | behir

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Gyulán, Medgyesegyházán és Battonyán.

Békés vármegyében 2023. január 1-jén több helyszínen is intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. Gyulán, a Kossuth utcából 0 óra 45 perc körül állítottak elő egy 25 éves autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre, mert a helyszíni szondáztatás a román állampolgárságú férfinél pozitív értéket mutatott.

Medgyesegyházán, a Rákóczi utcában 10 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök a medgyesegyházi férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is igazolta azt, hogy a 48 éves férfi ittasan vezetett. Egy órával később Battonya külterületén ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsi-vezetőt, nála is ittasságot jelzett az alkoholszonda. Az 54 éves battonyai férfit szintén orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az utóbbi két esetben a rendőrök elvették a járművezetők jogosítványát.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL